Investeren in een uitgebalanceerde toekomst

Investeren in de plus van mensen

Investeren in zekerheid voor mens en materiaal

Wie zijn wij?

NLG is een samenwerkingsverband van financieel dienstverleners. De aangesloten kantoren zijn in zowel de particuliere als in de zakelijke markt werkzaam op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Daarnaast treden zij op als gevolmachtigd agent van verzekeringsmaatschappijen. Door te opereren vanuit gemeenschappelijke kracht creëren de aangesloten kantoren voordelen voor hun klanten.

Lees meer
13Kantoren
55Verzekeraars
171000Klanten

Nieuws

· Door NLG

Hoeijmakers Groep treedt toe tot NLG

Lees meer
· Door NLG

Nieuw bestuur NLG Groep

Lees meer
· Door NLG

NLG laat eis deelname inkomensvolmacht los

Lees meer

Onze merken

Aangesloten kantoren

Onze pensioenoplossingen zijn gericht op gemak, efficiency, effectiviteit, rentabiliteit en continuïteit. Naast pensioenadvies is het voeren van de pensioenadministratie een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Lees meer

NLG Arbo levert integraal gezondheidsmanagement. En dat met of zonder inkomensverzekering. Onze dienstverlening is onderverdeeld in drie onderdelen. Advies en training, Preventie en Casemanagement.

Lees meer

NLG heeft de bevoegdheid gekregen om namens één of meerdere verzekeraars rechstreeks op te treden. Daardoor kunnen onze kantoren u helpen met directe polisafgifte en snelle en deskundige schadeafwikkeling.

Lees meer